Jaaa...
doe je
ook mee?

Hoe kan ik mij aanmelden?

Groninger Marktendag bestaat uit 7 markten en daarom zijn er 2 opties om je aan te melden voor een markt.

Hoe je je kunt aanmelden hangt af van het soort markt waar je op wilt staan. Kijk bij welke optie jouw markt staat en meld je aan!

Optie 1: aanmelden via Google docs formulier

Vintagemarkt op 2 & 3 okt. vol!  Bij aanmelding kom je op de reservelijst!

Optie 3: aanmelden via mail partner

Informatie bij keuze optie 1
Door het invullen van het formulier kun je ons laten weten wie je bent en wat je verkoopt presenteert. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw waar aan te bieden.

Bijvoorbeeld door het huren van ene kraam (4x1 meter met dak) en 4x1 meter achter de kraam en ruimte naast de kraam. Of door het huren van een grondplek (klein tot groot) en groot in overleg met de organisatie. Beide opties kun je dan volledig naar wens inrichten.

Voeg ook één of meerdere foto's toe aan de inschrijving, zodat we zien welke producten of diensten je aanbiedt.  Foto’s kunnen dan ook gebruikt worden voor de marketingcampagne.

Vul het formulier zo snel mogelijk in, zodat de kans op deelname groter wordt. Voorafgaand aan het evenement ontvang je aanvullende informatie. Denk hierbij aan de opbouwtijden, laden/lossen en parkeren.

Ter aanvulling:
• In principe kan iedereen deelnemen, echter wordt er nog wel gekeken naar het aanbod (op kwaliteit en diversiteit). Zo kiezen we voor zo min mogelijk overlap in aanbod. Dit is zowel voor de  bezoeker als voor de standhouder positief.

• We omarmen lokale initiatieven. We zijn trots op Groningen en willen graag  laten zien wat Groningen en omstreken allemaal te bieden heeft.

•  Indien nodig (en mogelijk) wordt er gezorgd voor een stroomaansluiting. Gedegen aansluitingen tot uw eigen stand en materieel zijn uw eigen verantwoordelijkheid.