Huisregels Groninger Marktendag

Om de Groninger Marktendag voor iedereen leuk en veilig te houden, vragen we je om de volgende informatie goed door te lezen:  

- Groninger Marktendag is gratis toegankelijk.  

- Meenemen van eigen eten of drinken is toegestaan, maar we adviseren je uiteraard gebruik te maken van de vele foodtrucks of de horeca rondom het marktenterrein.  

- Je mag op het marktterrein alleen op uitnodiging van de organisatie optreden of waren verkopen.- Op het marktenterrein vind je deelnemers van de markten (marktkramen), foodtrucks, muzikanten/ artiesten, pagodetenten, een EHBO-post en punten om jouw bagage voor een paar uur op te slaan. Er is een mobiel beveiligingsteam aanwezig.  

- Neem ook contant geld mee, zodat je bij alle deelnemers op de markten kunt shoppen. Er zijn pinapparaten aanwezig rondom het marktterrein.- Groninger Marktendag is trots op haar team en we verwachten dan ook dat je respectvol omgaat met de crew.  

- Fiets niet over het marktenterrein, maar loop met de fiets aan de hand.

- Voor je eigen veiligheid en de veiligheid van anderen vragen we alle bezoekers aan Groninger Marktendag om de instructies en aanwijzingen van de organisatie, verkeersregelaars,  beveiliging en de EHBO, op te volgen.

- Door het betreden van het marktterrein geef je ons toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotiedoeleinden.

- Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.

- Bij het niet opvolgen van onze huisregels hebben wij het recht je van het terrein te verwijderen. Bij calamiteiten zijn wij genoodzaakt de politie in te schakelen.

LATEN WE ER TWEE FANTASTISCHE DAGEN VAN MAKEN!